Despre ediția nr 2 a Studiului de Agilitate în România

Published by Cristina Pana on

Lansare sondaj – Studiu de Agilitate în Romania Ediția nr. 2

În cursul primăverii 2019 am lansat în premieră primul studiu despre Agile. Am analizat modul în care companiile de IT din țara noastră aplică bune practici, de ce și cum se orientează organizațiile către metode Agile.

Recepția studiului a fost pozitivă, de aceea anunțăm cu entuziasm că lucrăm de zor la ediția nr. 2 a studiului!

Anul acesta ne-am propus să introducem o nouă secțiune în studiu.

Ne dorim să realizăm un studiu consistent și de actualitate. Cu rol informativ privind conceptul Agile, cum este perceput și aplicat în comunitatea software din România.

Noul capitol va conține idei și gânduri culese la cald din interviuri cu specialiști din domeniul software. Discuțiile se vor concentra în jurul temelor precum dezvoltare de produs, transformări organizaționale, centrare pe client și inovație în business.

De asemenea, ne propunem să descoperim perspectiva profesioniștilor despre agilitate, rezultatele întâlnite într-un mediu de lucru agil. Și care sunt cele mai folosite practici și tool-uri.

Vom explora ce tendințe și inițiative vor apărea în viitorul apropiat în comunitatea software din România. Și completăm studiul cu informații despre industria software din punct de vedere economic, educațional și social.

Deschidem oficial sondajul pentru Studiul de Agilitate al Comunității Software din România 2020.

Invităm profesioniști din industria software să își prezinte perspectivele și să își împărtășească gândurile cu privire la starea de agilitate a organizațiilor lor.

Chestionarul poate fi completat aici 👇, click pe butonul de mai jos .

O să împărtășim concluziile imediat ce vom prelucra răspunsurile anonime și vom agrega toate informațiile. Între timp, vă invităm să completați chestionarul și să dați vestea mai departe!

#studiuagileinromania #agilestudyinromania


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cookie Settings